Sunday, January 7, 2018

Promosi Januari 2018 - Omega Guard dan Vitalea for Children

Promosi Januari 2018 - Omega Guard dan Vitalea for Children

Promosi Jan 2018 dimulakan dgn Omega Guard Shaklee. Pastikan anda rebut promosi lanjutan Vitalea for Children juga ya. 

Promosi Jan 2018
1.Omega Guard 
Ketahui 10 manfaat Omega Guard dan anda perlu mengambil Omega sekiranya anda:
1. Ibu hamil - untuk perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan risiko asthma dan alahan bayi selepas bayi dilahirkan

2. Ibu menyusu - untuk perkembangan otak bayi

3. Kanak2 yang berusia 0-6 tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2, asma, eczema

4. Individu yang ingin mengawal berat badan - omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat

5. Individu yg ingin meningkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan kerja.

6. Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi.

7. Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan tulang dan sendi

8. Wanita yang menopause - membantu mencegah depresi dan mengawal tekanan darah serta meningkatkan ketumpatan kalsium di dalam tulang

9. Mereka yang ada asthma - pengambilan omega 3 selama 10 bulan dikatakan mampu mencegah serangan asthma
10. Mereka yang mempunyai masalh sakit sendi - omega membantu top up pelincir di bahagian sendi yang semakin menghaus
Jika anda / individu yang anda kenal tersenarai dalam senarai di atas, boleh la mengamalkan omega sebagai salah satu langkah untuk meningkatkan kesihatan mental dan fizikal anda.
minyak ikan, asthma, sakit sendi, menopause, gout, dha, epa, eczema, ekzema, kuat ingatan, omega guard,





PROMOSI SHAKLEE BULAN INI: Dapatkan 5% discount dengan pembelian 3 botol Omega Guard Shaklee.



2. Vitalea for Children


vitalea for children, multivitamin kanak2




Hakikatnya, ramai anak-anak kita hari ini tidak mendapat nutrisi yang lengkap melalui diet harian mereka, terutamanya bagi anak-anak yang memilih untuk makan (peaky eater).



Berita baik untuk ibu bapa! Shaklee menawarkan Vitalea for Children iaitu Multivitamin semulajadi yang diformulasikan khas untuk menampung keperluan nutrisi anak-anak setiap hari.



Vitalea for Children membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk menyokong tumbesaran anak anda. Kelebihan Vitalea for Children berbanding multivitamin lain yang ada di pasaran adalah ianya semulajadi, tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna tiruan, bebas gluten dan didatangkan dengan perisa anggur semulajadi.


PROMOSI SHAKLEE BULAN INI: Dapatkan sebotol Vitalea for Children secara percuma dengan setiap pembelian 3 botol Vitalea for Children. Anda jimat sehingga RM111.25. Wow!

Hubungi saya untuk konsultasi kesihatan, Produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee. Klik link dibawah untuk cara mudah dan cepat merebut promosi Omega Guard dan Vitalea for Children.



  
Jumaati Binti Ahmad
SID: 1206505
WA: 012 223 9261 atau klik sini http://vitaminsihatcantikmeru.wasap.my
Email: jumaati.ahmad@yahoo.com
FB: Jumaati Ahmad
FB Page: Vitamin Sihat dan Cantik Meru
IG:jumaatiahmad


Atau boleh klik di sini utk terus membeli Promo Omega Guard  dan Promo Vitalea for Children

Friday, December 29, 2017

Set Ibu Hamil Cergas

set hamil, set hamil shaklee, set ibu hamil shaklee, ibu hamil, esp soy protein, energising soy protein, vitamin ibu mengandung, esp shaklee, vitalea, vitamin c, b complex, ostematrix, omega guard, otak bayi cerdik, kalsium, pil kalsium
SET IBU HAMIL CERGAS


1. OsteMarix
sumber kalsium utama terutama buat yang loya nak telan susu ibu hamil etc, dilengkapi dengan Vitamin D, magnesium untuk penyerapan kalsium yang optimum. Kalsium penting untuk pembentukan tulang dan gigi bayi.

2. Vita-Lea
Multi vitamin dan multi mineral yang SEMULAJADI (bukan sintetik) yang membantu ibu mendapat semua nutrisi yang diperlukan tubuh semasa hamil, bayi juga mendapat manfaatnya secara tidak langsung.

3. Sustained Release Vita-C 
Membantu ibu mengekalkan kesihatan yang baik, yang mana Vitamin C membantu meningkatkan imun sistem terutama yang mudah terkena selsema, batuk dan demam

4.B-Complex
dilengkapi dengan semua vitamin B yang diperlukan tubuh untuk proses sistesis makanan serta keperluan & kesihatan tubuh

5.OmegaGuard
Kaya dengan sumber Omega 3 & 6, yang membantu perkembangan otak, mata & saraf bayi. Tinggi kandungan EPA & DHA dalam setiap kapsul

6. ESP – Soy Protein Isolate Powder
protein soya yang rendah glycemic index, rendah gula, membantu membekalkan tenaga ibu agar kekal cergas sepanjang hari.

Set yg saya amalkan smasa hamil..berpantang..menyusu..


Alhamdulillah, kekal cergas, cerdas dan aktif. Semuanye dgn izin allah tp kita kena juga usaha yg terbaik.



Hubungi saya:
Jumaati Binti Ahmad
SID: 1206505
WA: 012 223 9261 atau klik sini http://vitaminsihatcantikmeru.wasap.my
Email: jumaati.ahmad@yahoo.com
FB: Jumaati Ahmad
FB Page: Vitamin Sihat dan Cantik Meru
IG:jumaatiahmad

Atau boleh klik di sini utk terus membeli Set Hamil Shaklee

set hamil, set hamil shaklee, set ibu hamil shaklee, ibu hamil, esp soy protein, energising soy protein, vitamin ibu mengandung, esp shaklee, vitalea, vitamin c, b complex, ostematrix, omega guard, otak bayi cerdik, kalsium, pil kalsium

Thursday, December 28, 2017

Terima baucer Program Saringan Kesihatan PERKESO



Semalam saya terima baucer ini.
baucer perkseo
Bila kita dah terima baucer program saringan kesihatan di bwh Perkeso, apa maksudnya.??

40 series menjengah dah...

Mesti boleh. Pasti boleh.

Klu dah 40series, surelah kena LEBIH JAGA BAB2 KESIHATAN ni. Lagi2 sbg seorg isteri dan ibu. Semua penting.

Sbb tu saya pilih Shaklee demi kesihatan yg lebih baik juga utk pendapatan hidup yg lebih banyak.
Jom jana pendapatan lebih bersama AKAK.


Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261

Fokus 2017 yg meninggalkan kesan, Misi 2018

Pagi tadi dgr kat Sinar. Highlight 2017, apa yg meninggalkan kesan kat kita.

Utk saya, tahun ni NO NEW BABY. Hehehe.

Kesan btl... Hahaha.

Alhamdulillah sy sgt bersyukur sbb 2017 saya mmg byk fokus utk mencari rezeki yg lebih utk anak2.

Sebenarnya saya agak lama kenal Shaklee tp mula makan Shaklee masa pantang anak pertama tahun 2014. Bila nak pantang anak kedua 2015 baru jadi member Shaklee. Masa tu pun belum terbuka hati pun nk buat bisnes Shaklee.

Bila dah hamil anak no 3 baru saya diberi kesedaran utk berbisnes. Tapi masa tu pun pk sekadar suka2 aje. Klu ada adale.

Tetapi utk 2017 ni saya mmg btl2 nak FOKUS DGN SHAKLEE. Allah gerakkan hati saya utk lihat mereka2 yang berjaya dgn Shaklee.

Terima kasih Allah sebab temukan saya, kenalkan saya dgn org2 yg berjaya, org2yg boleh membantu saya utk berubah ke arah yg lebih baik dan lebih berjaya.

Di sini saya nak ucapkan terima kasih utk org2 yg byk bagi tunjuk ajar, nasihat, tips utk saya lebih berjaya dlm bisnes saya. Mereka juga adalah sumber inspirasi utk saya lebih berjaya.


Juga terima kasih buat master2 dlm Shaklee yg sgt memberi inspirasi buat saya utk kejar dan capai IMPIAN saya, mami Lyna Noh, mami Hadhatina Mkb, master Lavender Rhea Hana dan master Adilah Manaf Celikvitamin.

Terima kasih Allah atas segala kurniaan rezeki yg telah diberi pada saya.

Moga 2018 memberi lebih byk benda2 positif dalam hidup saya.


Nak join Shaklee untuk kesihatan dan pendapatan yang lebih baik, jom terus hubungi saya.

Hubungi saya:
Jumaati Binti Ahmad
SID: 1206505
WA: 012 223 9261 atau klik sini http://vitaminsihatcantikmeru.wasap.my
Email: jumaati.ahmad@yahoo.com
FB: Jumaati Ahmad
FB Page: Vitamin Sihat dan Cantik Meru
IG:jumaatiahmad

Friday, December 22, 2017

Cara Order Online Shaklee

Cara nak order Shaklee secara Online dengan cepat dan mudah, anda boleh terus klik kat sini Order Shaklee Secara Online dan terus membeli dengan Shaklee.

Penghantaran menggunakan GDEX akan dihantar terus ke alamat yg anda berikan.


IKUTI LANGKAH MUDAH ORDER SHAKLEE SECARA ONLINE



  1. Click AGREE dan click NEXT
  2. Sila TICK mana mana produk yang anda mahu beli (Harga bagi setiap produk ada di bahagian belah kanan)
  3. Click CHEKOUT untuk isi maklumat penghantaran seperti nama, email, no telefon dan alamat lengkap
  4. Click CONTINUE selepas selesai isi maklumat lengkap
  5. CONFIRM ORDER. Sila check dan pastikan semua details adalah betul. Dan click PROCEED FOR PAYMENT.
  6. Masukkan maklumat KAD DEBIT/CREDIT yang anda nak guna untuk proses pembayaran 
  7. Click CONFIRM PAYMENT


Order selesai. Penghantaran menggunakan GDEX  akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan,





Daftar Keahlian

KEAHLIAN SHAKLEE
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Kebiasaannya yuran keahlian RM68.90 + postage RM10.60. Total RM79.50.

Yuran keahlian ini bukannya ditentukan oleh kami pengedar sah shaklee ni. Ianya memang ditentukan oleh pihak Shaklee Malaysia dan untuk yuran keahlian ini anda akan dapat member kit shaklee yang berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem shaklee, pricelist, dan lain2,

Yuran keahlian ini renew rm30 setahun sekali. Best kan?? Dengan hanya RM68.90 anda boleh dapat penjimatan sehingga 33% untuk produk Shaklee seumur hidup anda. Memang berbaloi tau!!!

CARA KEDUA (DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA)

Bagaimana mahu dapatkan keahlian secara percuma ini?

Mudah sahaja!! Jikalau anda buat pembelian bernilai RM700 ++, pihak Shaklee Malaysia akan waive yuran keahlian. Beli produk bernilai lebih kurang RM700 (nilai mengikut harga ahli) dengan nilai 200uv, maka anda layak mendapat keahlian shaklee secara percuma. Terlalu banyak nak beli dengan RM700++? Anda tidak perlu takut kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan di samping automatik akan mendapat harga ahli dengan pembelian tersebut.

Antara produk yang boleh anda pilih untuk mendapat keahlian percuma dengan mudah ialah:

    2 Botol Vivix
    3 Kotak Shaklee Kolagen

Atau mana2 produk..

FAEDAH MENJADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI

Antara persoalan yang bermain difikiran selepas mendaftar jadi ahli shaklee, ialah apakah faedah yang boleh dapat bukan? Haa...kat sini saya kongsikan antara faedah yang akan anda dapat. Kalau nak tahu faedah dan kelebihan lain jadi ahli shaklee, kenalah daftar dahulu!!! =)

   πŸ˜Š Anda boleh menikmati harga ahli dengan diskaun sehingga 33% untuk setiap produk
    😊Menikmati bonus tunai dari UV terkumpul setiap bulan
   πŸ˜Š Menikmati lebih diskaun setiap bulan dengan PROMOSI BULANAN SHAKLEE
    😊Peluang menjana pendapatan lumayan
    😊Peluang mendapat ganjaran 3C - CASH, CAR, CONVENTION
    😊Menyertai group Eksklusif kami untuk lebih banyak maklumat mengenai produk, cara pengambilan, konsultasi & tips.


KENAPA ANDA WAJIB DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA?


Walaupun jadi ahli Shaklee ini banyak kelebihan, namun tak semua ahli dapat merasa kelebihan ini. Ramai juga yang selepas mendaftar mereka menyesal sangat join jadi ahli Shaklee ini. Antara sebab mereka menyesal ialah ::

1. DAH BELI BARANG, TAPI TAK TAHU CARA NAK MAKAN

Ada yang dah beli produk, tapi tidak tahu cara nak makan vitamin Shaklee yang betul dan berkesan. Akhirnya, mereka tidak dapat hasil yang diinginkan. Bila tanya upline, upline pun tak tahu dan suruh "Google" je.

Kalau anda daftar dengan kami tak perlu risau ya. Saya akan guide anda cara makan yang betul. Dan kalau nak bertanya soalan pada bila-bila masa pun boleh 24jam sehari. Tapi konsultasi ni, khas buat yang daftar ahli dengan kami dan untuk customer tersayang. Eksklusif tau!!! So, janganlah pulak beli brg dengan orang lain cara makan tanya kt saya ya...=)

2. TERPAKSA BELI STOK BERIBU-RIBU SEMASA DAFTAR

Bila nak daftar ada upline yang cakap kena beli stok barang-barang shaklee bernilai RM10k? Terpaksalah buat pinjaman dari bank atau sedara mara. Lepas dah daftar upline terus lesap. Saja dia suruh beli stok untuk keuntungan dia.
.
Jangan terpedaya ya dengan janji manis palsu itu !!!

Dengan kami.. anda boleh register tanpa beli stok pun. Hanya dengan yuran keahlian RM68.90 + rm10.60 postage itu, anda boleh menjana pendapatan tanpa had.

3. NAK BUAT BISNES TAPI TAK RETI

Mungkin ada di antara anda yang ingin join jadi ahli Shaklee untuk bisnes. Malangnya upline pun tak tahu cara nak bisnes yang betul. Tiada support group yang betul dan anda akan terumbang-ambing.

Korang......

Kalau ada orang ajak buat bisnes Shaklee secara online kan

Korang tanya la dia.. Nanti dia guide benda2 ni tak:

✅ produk info
✅ tips kesihatan
✅ online marketing strategy
✅ product photoshoot
✅ teknik buat poster
✅ tips posting


Jadi jika anda ingin mendaftar ahli Shaklee dgn saya, saya perlukan maklumat anda seperti berikut;


πŸ™Ž Nama:
πŸ“Ÿ No I/C:
πŸ‘« Nama pasangan:
πŸ“Ÿ No I/C pasangan:
🏑 Alamat rumah:
🚚 Alamat penghantaran produk :
☎ No Tel :
πŸ“§ Email :
πŸ’° Bayaran bonus EFT:
🏒 Nama Bank:
🏧 No acc Bank:

Sila hubungi saya sekarang untuk pendaftaran ahli Shaklee yang sangat pantas!!!


Hubungi saya:
Jumaati Binti Ahmad
SID: 1206505
WA: 012 223 9261 atau klik sini http://vitaminsihatcantikmeru.wasap.my
Email: jumaati.ahmad@yahoo.com
FB: Jumaati Ahmad
FB Page: Vitamin Sihat dan Cantik Meru

IG:jumaatiahmad

Sunday, December 17, 2017

Promosi Akhir Tahun - Vivix Shakle dan Vitalea for Children

Promosi yang ditunggu pengguna-pengguna setia Vivix kembali sebagai penutup tahun 2017. Pastikan anda rebut promosi lanjutan Vitalea for Children juga ya. 

Promosi Dec 2017


1.Vivix


vivix



Vivix dihasilkan daripada gabungan 4 tumbuhan iaitu anggur muscadine, lobak ungu, Elderberi Eropah dan Polygonum Cuspidatum.

Vivix bermanfaat dalam perlindungan sehingga ke peringkat DNA sel. Badan kita berdiri daripada berbillion sel yang membina tisu, dari tisu membina organ dan sistem badan. Sel-sel yang rosak dan yang tidak dibaiki boleh menyebabkan kerosakkan kepada lebih banyak sel dan menjadi semakin teruk.

PROMOSI SHAKLEE BULAN INI: Dapatkan sebotol Vivix secara percumadengan setiap pembelian 6 botol Vivix, atau anda boleh menikmati 5% discount dengan pembelian 2 botol Vivix.

Setiap pilihan promosi di atas, selain melayakkan anda mendapat discount atau Vivix secara percuma, anda juga layak untuk mendapat keahlian Shaklee bernilai RM68.90 secara percuma, kos penghantaran bernilai RM10.60 percuma, rebat tunai, peluang untuk mengikuti sesi ceramah kesihatan percuma, dan peluang untuk menjana pendapatan melalui Shaklee.



2. Vitalea for Children


vitalea for children, multivitamin kanak2



Hakikatnya, ramai anak-anak kita hari ini tidak mendapat nutrisi yang lengkap melalui diet harian mereka, terutamanya bagi anak-anak yang memilih untuk makan (peaky eater).

Berita baik untuk ibu bapa! Shaklee menawarkan Vitalea for Children iaitu Multivitamin semulajadi yang diformulasikan khas untuk menampung keperluan nutrisi anak-anak setiap hari.

Vitalea for Children membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk menyokong tumbesaran anak anda. Kelebihan Vitalea for Children berbanding multivitamin lain yang ada di pasaran adalah ianya semulajadi, tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna tiruan, bebas gluten dan didatangkan dengan perisa anggur semulajadi.

PROMOSI SHAKLEE BULAN INI: Dapatkan sebotol Vitalea for Children secara percuma dengan setiap pembelian 3 botol Vitalea for Children. Anda jimat sehingga RM111.25. Wow!

Hubungi saya untuk konsultasi kesihatan, Produk Shaklee, atau jika ingin menambah pendapatan dengan Shaklee. Klik link dibawah untuk cara mudah dan cepat merebut promosi Vivix dan Vitalea for Children.




  
Jumaati Binti Ahmad
SID: 1206505
WA: 012 223 9261 atau klik sini http://vitaminsihatcantikmeru.wasap.my
Email: jumaati.ahmad@yahoo.com
FB: Jumaati Ahmad
FB Page: Vitamin Sihat dan Cantik Meru
IG:jumaatiahmad



Atau boleh klik di sini utk terus membeli Vitalea for Children Buy 3 Free 1 dan Vivix Buy 6 Free 1